contact@office.ro
0744 55 44 77

Termeni si conditii

  1. Preambul

Site-ul www.office.ro este proprietatea S.C. Impromex S.R.L., inregistrata in Constanta, Strada Primaverii nr.1, bloc MS3, Judetul Constanta.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile in care puteti achizitiona produsele prezentate pe site. Vizionarea sau cumpararea bunurilor sau serviciilor de pe acest site implica acceptarea termenilor si conditiilor din acest document.  Termenii si conditiile se pot modifica de catre vanzator fara notificare prealabila. Cea mai recenta versiunea acestui document va fi publicata in cadrul acestei pagini. 

    2. Definitii cu caracter general

Vanzator– Societatea Comerciala Impromex S.R.L., avand sediul social in Constanta, Str. Primaverii nr.1, Bl. MS3, Judetul Constanta, inregistrata la Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Constanta cu numarul J13/1117/2007, CUI RO6739240, in calitate de comerciant, denumita in contiunuare “Societatea”.

Site– domeniul www.office.rosi subdomeniile acestuia. Societatea este detinatoarea tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului. In aceste conditii nimeni nu poate folosi integral sau parte din continutul site-ului decat in limitele prezentului contract – TERMENI SI CONDITII.

Client/Cumparator – orice persoana juridical cu capital privat sau public care are sau obtine acces la Serviciul oferit de Societate, ulterior crearii Contului, si care a accepat astfel TERMENII SI CONDITIILE prezentului Site. 

Utilizator – orice reprezentant al unei persone juridice care acceseaza site-ul cu sau fara intentia de a-si crea Cont sau de a devein Client.

Serviciu– acordarea posibilitatii Clientului de a accesa si a comanda produsele oferite de catre Societate, in calitate de comerciant, folosind mijloace de comunicatie la distanta, respective e-mail sau sau orice mijloc care poate fi utilizat pentru incheierea acestui contract si care nu necesita prezenta fizica simultana a comerciantului si a clientului.

Cont– ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola, care permite unui singur client accesul la Serviciul oferit de catre Societate.

Comanda– un document electronic reprezentand o forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care acesta din urma isi exprima intentia de a achizitiona bunuri si/sau servicii de pe site.

Contract la distanta – contractul de furnizare de produse incheiat intre Societate si Client in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre Societate, care utilizeaza in mod exclusiv una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.

Tehnica de comunicatie la distanta – orice mijloc care poate fi utilizat pentru incheierea unui Contract intre Societate si Client, care nu necesita prezenta fizica simultana a celor doua parti.

3. Limitarea responsabilitatii

Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate. Societatea depune toate eforturile pentru a minimaliza posibilele erori care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate in continutul Site-ului. Societatea precizeaza ca imaginile produselor au caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila, de catre producatori. Societatea isi rezerva dreptul sa completeze si/sau sa modifice orice informatie de pe Site. Societatea nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii integrale sau partiale a Site-ului, precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe Site. Totodata, Societatea nu raspunde de continutul si/sau calitatea altor site-uri la care se poate ajunge prin diverse legaturi cu Site-ul Societatii. Pentru respectivele site-uri raspunderea integrala o poarta detinatorii site-urilor in cauza.

Accesand Site-ul, Utilizatorul este responsabil pentru toate operatiunile efectuate de acesta prin accesarea Contului si parolei personale. Societatea nu raspunde pentru greselile intervenite ca urmare a folosirii neglijente a Contului si parolei Utilizatorului. Pentru evitarea oricarui dubiu, Societatea nu raspunde pentru securitatea si confidentialitatea contului si parolei Utilizatorului.

Daca un Client considera ca un continut expediat prin orice mijloc de catre Societate violeaza drepturile sale sau ale altcuiva de copyright sau orice alte drepturi, acesta trebuie sa contacteze Societatea, astfel incat aceasta sa poata sa decida in cunostinta de cauza.

Societatea nu garanteaza Clientului acces permanent pe Site sau la Serviciu si nu ii acorda dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul Site-ului, fara acordul prealabil scris al Societatii.

Societatea nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine date privind continutul Site-ului.

Societatea intelege sa nu raspunda in cazul utilizarii site-ului si/sau al continutului acestuia transmis catre Client prin orice mijloc atunci cand aceasta utilizare a continutului Site-ului poate sau produce pagube de orice natura de partea Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de continut.

Utilizatorii care acceseaza Site-ul pot lasa comentarii cu referire la produsele si/sau Serviciu oferit de catre Societate, care pot fi publicate pe Site dupa o aprobare prealabila a Societatii. Societatea isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe Site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, care incalca drepturile de proprietate intelectuala sau care contin virusi, etc. Daca, in ciuda eforturilor facute, vor fi publicate pe Site asemenea comentarii Societatea nu va putea fi obligata la niciun fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe Site, conform articolelor din acest document.

Orice fel de informatii transmise de Utilizator catre Societate prin intermediul Site-ului, altele decat cele legate de procesul de achizitie a unor produse si informatii cu caracter personal ale Utilizatorului, confera Societatii dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a distribui prin orice mijloc media oriunde aceste informatii.

Site-ul este gazduit de server-ul unei terte firme. Societatea nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe Site indiferent de motivele aparitiei lor, dar nici pentru erorile aparute datorita folosirii de catre Utilizator a anumitor browsere pentru vizitarea Site-ului.

Valoarea maxima a obligatiilor Societatii fata de orice Client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Societate de la clientul respectiv.

4. Contact

Societatea isi publica pe site toate datele corecte de identificare si de contact.

Consumatorul trebuie sa completeze formularul de comanda corect, integral, si sa il comunice catre Societate.

Momentul incheierii contractului la distanta il constituie momentul primirii mesajului de confirmare de catre Client, referitor la comanda sa, anume comanda validata de catre reprezentantul de vanzari al Societatii.

Utilizarea Site-ului si folosirea informatiilor acestuia, respectiv accesarea acestora sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate Societatii se realizeaza prin intermediul e-mailului, considerandu-se astfel ca prin acesta modalitate de contactare consimte primirea notificarilor din partea Societatii in modalitate electronica sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

Clientul poate efectua comenzi telefonic.

5. Produse

Societatea va putea publica pe site informatii despre produse si/sau promotii practicate de catre aceasta sau de catre oricare alt tert cu care are contracte incheiate in acest sens, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.

Societatea poate refuza la un moment dat onorarea unor comenzi privind produsele sau servicii disponibile pe Site, unuia sau mai multor Clienti.

In cazul promotiilor, preturile afisate pe Site taiate de o linie semnifica pretul initial pentru vanzare, inainte de a i se aplica discount-ul.

Societatea poate folosi in descrierea produselor si/sau serviciilor si alte produse (ex: accesorii) care sa nu fie incluse in costurile produselor respective.

6. Informatii despre comenzi

office.ro se adreseaza exclusiv persoanelor juridice cu capital privat sau de stat.

Site-ul ofera posibilitatea de a comanda produsele de care aveti nevoie prin competarea formularului de comanda online, dupa ce in prealabil v-ati creat un cont.

Comanda online– alegeti produsele pe care doriti sa le comandati, inclusiv zona/zonele si metoda de personalizare*, adaugati-le in cos si apoi finalizati comanda.  In acest moment puteti vizualiza detaliile comenzii Dvs. si de asemenea aveti posibilitatea sa modificati cantitatea.

Dupa alegerea produsului dorit, pentru afisarea pretului unitar va trebui sa selectati una sau mai multe zone de personalizare si numarul de culori ale siglei/mesajului de imprimat (sigla/mesajul cu care doriti sa personalizati produsul ales poate fi incarcat direct pe site sau poate fi trimisa ulterior, prin e-mail).

Fiecare produs are o cantitate minima de comanda (care este specificata in descriere, inainte de a alege zonele de imprimare) si un pas minim de crestere/descrestere. Aceaste valori sunt stabilite de catre producator pentru fiecare model.

Produsele selectate (inclusiv informatiile de personalizare si cantitatile) se adauga in cos. Continutul cosului poate fi oricand afisat accesand link-ul din partea de sus a ecranului iar in fereastra de afisare se pot modifica la nevoie cantitatile. 

Pentru a putea finaliza trimiterea comenzii, se apasa “finalizeaza comanda” dar este necesara crearea unui cont si logarea sau completarea datelelor de facturare, adresei de livrare si modalitatii de plata, sa cititi cu atentie lista de termeni si conditii si sa bifati ca sunteti de acord si le acceptati.

Veti primi un email de instiintare a comenzii iar unul dintre consulantii nostri va va contacta in vederea finalizarii informatiilor despre personalizare (alegerea si trimiterea siglelor, stabilirea mesajelor de imprimare, simulari etc.) si confirmarii detaliilor de facturare si plata precum si a termenului de livrare.

Comenzile online se pot face oricand, in orice moment al zilei si in orice zi a saptamanii dar confirmarea din partea consultantului de vanzari o veti primi in urmatoarea zi lucratoare.

Pentru a lua legatura cu unul din reprezentantii nostri aveti la dispozitie numarul de telefon 0744 554 477, de luni pana vineri, in intervalul 08:30 – 17:00 sau pe e-mail, la contact@office.ro

7. Informatii despre plata

Produsele sunt vandute exclusiv persoanelor juridice cu capital privat sau de stat.

Preturile aferente produselor si/sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in LEI (RON )si nu includ TVA. Acesta se evidentiaza la finalizarea comenzii si este in cuantum de 19%.

Pentru a fi aplicabil pretul produsului trebuie sa fie sincer si serios. Astfel, Societatea atentioneaza asupra faptului exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale Site-ului sau erori, pretul afisat pe Site poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, Societatea va informa Clientul asupra pretului corect.

Office.ro isi rezerva dreptul de a modifica preturile si produsele oferite din motive care includ fara a se limita  la: schimbarea pretului si/sau ofertelor de produse la producatori, fluctuatii de piata, curs valutar etc.

Preturile difera in functie de cantitatea comandata. 

Produsele achizitionate se vor factura exclusiv in RON.

Clientii se angajeaza sa plateasca pretul total de achizitie plus livrarea (acolo unde este cazul) conform termenilor de plata stabiliti. Proformele si facturie fiscale trebuie achitate in limitele perioadei specificate pe document. 

Avand in vedere ca produsele se livreaza personalizate cu sigla/mesajul clientului, validarea comenzii va fi conditionata intotdeauna de plata unui avans cuprins intre 20% si 50% din valoarea totala a comenzii.

Valorile si termenele de plata vor fi stabilite impreuna cu consultantul de vanzari in procesul de finalizare si validare a comenzii si se vor reflecta in factura proforma. 

Clientul se angajeaza sa plateasca intrega valoare a comenzii in doua transe (avans si lichidare) sau integral in avans (caz in care beneficiaza de o reducere de 2% din valoarea comenzii). Achitarea avansului se face prin ordin de plata in contul si la data specificate in factura proforma.  Diferenta se poate achita ramburs (daca suma nu depaseste 5000 lei) sau prin transfer bancar/ordin de plata.

8. Informatii despre livrare

Livrarea produslor se face la adresa specificata de Client.

Produsele vor fi livrate prin intermediul unor firme de curierat rapid intr-un termen care va va fi comunicat de catre operatorii office.ro, termen ce difera in functie de fiecare comanda (cantitate comandata, metode de personalizare, furnizor, etc). 

Societatea poate confirma comenzile inainte de onorarea lor prin contactarea Clientilor.

In situatia in care Clientul nu este gasit la adresa mentionata in comanda transmisa Societatii, Clientul va fi contactat telefonic de catre firma de curierat.

Factura reprezinta contractul de vanzare a produselor. Receptia produselor presupune acceptul Clientului ca acele produse au ajuns in stare buna. Prin semnarea facturii Clientul isi exprima acordul ca produsele livrate sunt conforme cu comanda sa.

Societatea isi rezerva dreptul de a intarzia sau anula livrari ale produselor comandate in situatia in care comenzile nu pot fi onorate din motive ce nu tin de Societate, si anume: incendii, inundatii, epidemii, greve, acte de terorism, tulburari civile sau orice alte cauze de forta majora, cele enumarate nefiind limitative.

Societatea  va onora doar comenzile cu adresa de livrare pe teritoriul Romaniei.

Clientul trebuie sa accepte in prealabil prevederile prezentului document pentru a avea acces la Serviciul oferit de catre Societate. 

Societatea poate limita partial sau total accesul Clientului la Serviciu, in functie de comportamentul sau anterior.

Societatea poate denunta unilateral contractul, nemaionorand automat comanda efectuata de catre Client, fara a putea fi obligata la plata de despagubiri, indiferent de natura lor, in urmatoarele cazuri:

  • Clientul nu confirma comanda efectuata pe Site;
  • Clientul nu a furnizat date corecte si/sau complete la momentul intocmirii comenzii.

Detaliile de livrare a produselor nu constituie o obligatie contractuala din partea Societatii. Pentru evitarea oricarui dubiu, Societatea nu poate fi obligata la plata de daune-interese, in cazul in care Clientul poate fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma incalcarii detaliilor de livrare.

Societatea poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea Clientului, nefiind necesar acordul acestuia.

Societatea include in coletul expediat catre Client toate documentele necesare.

La solicitarea Clientului Societatea il poate informa pe acesta asupra stadiului in care se afla comanda.

Livrarea produselor se va face numai catre persoanele cu capacitate deplina de exercitiu, pe baza unui act de identitate.

9. Disponibilitatea produselor

Societatea nu garanteaza disponibilitatea in stoc a niciunui  produs afisat pe Site, motiv pentru care Societatea va avea dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda in cazul in care anumite produse nu mai apar in oferta curenta sau nu sunt disponibile din alte motive (lipsa temporara din stoc, epuizarea editiei, etc.).

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, Societatea isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta Clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

10. Drepturi de autor (copyright)

Intregul continut al Site-ului, incluzand, dar fara a se limita la imagini, texte, butoane, programe, scripturi si orice alte date, este proprietatea Societatii si este protejat conform Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Folosirea fara acordul scris al Societatii a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Pentru raportarea problemelor legate de drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne contactati, in scris, la adresa de email: contact@office.ro.

11. Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta in rezolvarea conflictului revine instantelor judecatoresti din Romania.

12. Confidentialitatea datelor personale

Informatiile Utilizatorilor Site-ului sunt confidentiale si vor putea fi folosite numai pentru comunicari comerciale cu partenerii acestuia. Informatiile transmise de Utilizator se pot folosi de catre Societate pentru confirmarea comenzilor, promotii etc. Utilizatorii pot solicita in orice moment stergerea acestor date din baza de date in urma unei cereri formulate in scris si comunicate Societatii la adresa de e-mail sau la sediul acesteia.

Societatea nu poate fi trasa la raspundere pentru pierderea sau copierea informatiilor de catre persoane neautorizate avand in vedere modul in care sunt stocate si transmise datele cu caracter personal. Pe Site, Utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea Contului si parolei personale. Societatea nu poate fi tinuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei Utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea Contului si parolei sale.

Societatea va respecta dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

13. Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale introduse de catre Utilizator/Client vor fi folosite de Societate numai in scopul declarat al acestui Site. Informatiile solicitate in cuprinsul formularului de comanda sunt utile pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs, etc., si in niciun caz nu vor fi furnizate unei terte parti, decat in cazurile prevazute de lege.

Fiecare Utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus.

Site-ul foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in baza de date a Societatii.

14. Returnarea produselor

office.ro se adeseaza exclusiv persoanelor juridice cu capital privat sau de stat.  Persoanele juridice nu au calitatea de consummator, prin urmare ne rezervam dreptul de a accepta sau nu returul produselor.