contact@office.ro
0744 55 44 77

Producatori de top

BIC

Cu o traditie de mai bine de 50 de ani, BIC furnizeaza produse de inalta calitate clientilor de pretutindeni, fiind disponibile in 160 de tari,  cu 24 de fabrici pe 4 continente si aproape 15.000 de angajati in intreaga lume. Zilnic sunt vandute in jur de 32 de milioane de produse BIC in intreaga lume din care peste 20 milioane de  produse de birotica si papetarie si peste 4 milioane de brichete.

 

PIGRA si PRODIR

PIGRA si PRODIR sunt branduri ale grupului elvetian Pagani Pens. 

Pagani Pens este lider global în domeniul tehnologiilor inovatoare pentru dezvoltarea instrumentelor de scris. Din 1961, singura sa preocupare a fost satisfacerea nevoilor clientilor, cu atentie la detalii si respect fata de angajati si fata de mediu. Daca la inceput se produceau 10 milioane de bucati de instrumente de scris pe an, acum s-a ajuns la o productie anuala de 3 miliarde de bucati, reprezentand aproximativ 10% din piata mondiala de profil.

Toate instrumentele de scris PIGRA sunt fabricate cu pasiune si pricepere in regiunile Lombardia si Piemont din Italia si Ticino sub eticheta „Made by italians”. In timp ce pemtru PRODIR, 250 de angajati lucreaza pentru a se asigura ca se produc instrumente de scris care pot reprezenta cele mai  exigente branduri, eticheta “Swiss made” fiind o garantie de necontestat.