contact@office.ro
0744 55 44 77

Politica de confidentialitate

I. Informatii generale

Confidentialitatea datelor dvs. cu caracter personal este extrem de importanta pentru noi, Impromex SRL, detinatorul office.ro,  in calitate de operator de date.

Informatiile regasite in aceasta pagina au rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii paginii de internet www.office.ro. ("Site-ul").

II. Ce informatii colectam

Colectam si procesam datele pe care ni le comunicati pentru a accesa Site-ul si/sau pentru a utiliza Serviciile noastre.

Printre cele mai importante informatii personale pe care le colectam, se numara:

- datele dvs. de contact - nume, prenume, adresa de e-mail, adresa postala, telefon

- informatii despre preferintele si interesele dvs.

- informatii necesare pentru a va onora comenzile

- detaliile dvs. de conectare - nume utilizator (adresa de e-mail), parola

Pentru a imbunatati Site-ul si Serviciile noastre si pentru a le face mai eficiente si mai adaptate nevoilor si cerintelor dvs., serverele noastre colecteaza automat date tehnice, de trafic, dintre care unele pot fi considerate date cu caracter personal.

Date de trafic care pot fi colectate:

- adresa IP

- erori HTTP

- versiunea si tipul de browser utilizat de Utilizatorul Site-ului si/sau a Serviciilor

- timpul de conectare pe Site si durata utilizarii Serviciilor

- link-urile pe care dati clic atunci cand va aflati pe Site

- informatii standard despre jurnalul server-ului, latimea benzii, software-ul instalat pe calculatorul dvs.

III. Cum folosim informatiile colectate

In afara de scopurile noastre care reies din obligatiile contractuale - interesele legitime si prevederile legale, prelucrarea datelor tale cu caracter personale se va face doar cu acordul dvs.

Dorim sa va oferim cea mai buna experienta posibila pentru a ne asigura ca va bucurati de Site-ul/Serviciile noastre azi, maine si in viitor. Este de asemenea scopul nostru sa fim cat mai deschisi si transparenti cu utilizatorii nostri cu privire la datele personale pe care le colectam pentru a oferi aceste servicii, despre modul in care sunt utilizate si cui este posibil sa transmitem aceste date.

office.ro colecteaza datele dvs. personale in mod corect si legal si in conformitate cu drepturile dvs. legale. Scopul principal al colectarii datelor cu caracter personal este de a va oferi o experienta sigura, optima, eficienta si personalizata. Prin completarea datelor dvs. pe Site-ul nostru, sunteti de acord ca este posibil ca datele dvs. personale sa fie utilizate pentru a:

- permite utilizarea Site-ul si/sau Serviciile noastre si pentru a furniza servicii conexe

- va trimite informatii si pentru a va satisface cerintele

- efectua analize statistice si pentru a dezvolta Site-ul si Serviciile noastre

- respecta legile si regulamentele actuale si Termenii si Conditiile noastre.

In conformitate cu acordul dvs., Impromex SRL poate utiliza datele colectate si in alte scopuri, despre care veti fi informat in momentul colectarii datelor.

Informatiile acestea vor fi pastrate de noi atata timp cat sunt necesare pentru indeplinirea scopului pentru care au fost colectate.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor/clientilor ( Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe Impromex SRL, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitatilor comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

IV. Durata pentru care va prelucram datele

In general, Impromex SRL va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atata timp cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.

V. Dezvaluirea datelor cu caracter personal

Pentru indeplinirea anumitor scopuri de prelucrare, Impromex SRL poate dezvalui datele dumneavoastra catre parteneri, catre terte persoane sau entitati care sprijina Impromex SRL in desfasurarea activitatii prin intermediul Site-ului (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT, etc.), ori catre autoritatile publice centrale/locale, in urmatoarele cazuri:

- pentru administrarea Site-ului;

- in situatiile in care aceasta comunicare ar fi necesara pentru atribuirea de premii sau alte facilitati persoanelor vizate, obtinute ca urmare a participarii lor la diverse campanii promotionale organizate de catre Impromex SRL  prin intermediul Site-ului;

- pentru mentinerea, personalizarea si imbunatatirea Site-ului si a serviciilor derulate prin intermediul lui;

- pentru efectuarea analizei datelor, testarea si cercetarea, monitorizarea tendintelor de utilizare si activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranta si autentificarea utilizatorilor;

- pentru transmiterea de comunicari comerciale de marketing, in conditiile si limitele prevazute de lege;

- atunci cand dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege etc.

 

VI. Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate catre Impromex SRL pot fi transferate in afara Romaniei, dar doar catre state din Uniunea Europeana.

VII. Drepturile si accesul clientului privind datele personale

Conform cerintelor Legii nr.677/2001, RGPD(UE) nr.679/2016 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Impromex SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dvs.

In calitate de persoana vizata, aveti de asemenea dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activitati de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa;

Prin citirea informatiilor continute in Politica noastra de cookie-uri, ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv:

- dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre Impromex SRL, conform celor descrise in prezentul document.

- dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obtine confirmarea din partea Impromex SRLcu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si detalii privind activitatile de prelucrare precum modalitatea in care sunt prelucrate datele, scopul in care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;

- dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obtine corectarea, fara intarzieri justificate, de catreImpromex SRLa datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum si completarea datelor incomplete; Rectificarea/ completarea va fi comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate;

- dreptul de opozitie

- dreptul la stergerea datelor, fara intarzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”). Conform Regulamentului 2016/679/UE va puteti exercita oricand dreptul de a solicita stergerea tuturor informatiilor despre dvs. In acest sens ne puteti trimite o cerere pe adresa noastra de contact sau pe adresa de e-mail pentru a actualiza datele tale personale din baza noastra de date;

- dreptul de a va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor dvs. garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Va puteti exercita drepturile prevazute in Regulamentul general privind protectia datelor cu caracter personal prin cerere scrisa transmisa pe Strada Primaverii, nr. 1, Constanta, Romania sau pe adresa de e-mail contact@office.ro(va stam la dispozitie pentru orice informatii privind prelucrarea datelor cu caracter personal)

Aceasta pagina de internet foloseste fisiere de tip cookie. Pentru mai multe informatii cu privire la modul in care se folosesc aceste fisiere, va rugam sa accesati Politica cookie: http://www.office.ro/politica-cookie.html.