contact@office.ro
0744 55 44 77

Despre noi

office.ro a fost creat din dorinta de a pune la dispozitia companiilor o platforma on-line de prezentare instrumente de scris si alte obiecte de birou IMPRIMATE (personalizate), de la producatori din Europa specializati in fabricarea produselor respective.

1 – PRODUCATORI SPECIALIZATI – office.ro prezinta spre vanzare produse realizate doar de furnizori specializati in realizarea acelor categorii. Specializarea atrage dupa sine avantajul clientilor de a beneficia de o fabricatie solida, verificata in timp si deci de o calitate superioara a obiectelor.

2 – PRODUSE CU IMPRIMARE- toate produsele se livreaza imprimate cu mesajul/sigla clientului iar personalizarea se face direct in fabricile producatorului, avand acces in felul asta la cea mai potrivita tehnologie de imprimare.

3 – ColorMIX  Creeaza-ti propriul design – posibilitatea de a combina componente de culori diferite in realizarea unui instrument de scris – pentru multe dintre produse se ofera facilitatea de a combina culorile componentelor pentru un maxim de creativitate dar si pentru a fi cat mai aproape de culorile brandurilor cu care se imprima.

4 – LIVRARE GRATUITA - pentru orice cantitate comandata.

 

Produsele prezentate se adreseaza doar persoanelor juridice.