contact@office.ro
0744 55 44 77

Cum comand

office.ro este un site de prezentare in vederea vanzarii si se adreseaza exclusiv persoanelor juridice.

Dupa alegerea produsului dorit, pentru afisarea pretului unitar va trebui sa selectati una sau mai multe zone de personalizare si numarul de culori ale siglei/mesajului de imprimat (sigla/mesajul cu care doriti sa personalizati produsul ales poate fi incarcat direct pe site sau poate fi trimisa ulterior, prin e-mail).

Fiecare produs are o cantitate minima de comanda (care este specificata in descriere, inainte de a alege zonele de imprimare) si un pas minim de crestere/descrestere. Aceaste valori sunt stabilite de catre producator pentru fiecare model.

Produsele selectate (inclusiv informatiile de personalizare si cantitatile) se adauga in cos. Continutul cosului poate fi oricand afisat accesand link-ul din partea de sus a ecranului iar in fereastra de afisare se pot modifica la nevoie cantitatile. 

Pentru a putea finaliza trimiterea comenzii, se apasa “finalizeaza comanda” dar este necesara crearea unui cont si logarea sau completarea datelelor de facturare, adresei de livrare si modalitatii de plata, sa cititi cu atentie lista de termeni si conditii si sa bifati ca sunteti de acord si le acceptati.

Veti primi un email de instiintare a comenzii iar unul dintre consulantii nostri va va contacta in vederea finalizarii informatiilor despre personalizare (alegerea si trimiterea siglelor, stabilirea mesajelor de imprimare, simulari etc.) si confirmarii detaliilor de facturare si plata precum si a termenului de livrare.

Comenzile online se pot face oricand, in orice moment al zilei si in orice zi a saptamanii dar confirmarea din partea consultantului de vanzari o veti primi in urmatoarea zi lucratoare.

Pentru a lua legatura cu unul dintre reprezentantii nostri aveti la dispozitie numarul de telefon 0744 554 477, de luni pana vineri, in intervalul 08:30 – 17:00 sau pe e-mail, la contact@office.ro